دانلود فایل با عنوان(دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه یک | 220 سوال فنی حرفه ای با جواب)

دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه یک | 220 سوال فنی حرفه ای با جواب|50590069|juh|سوالات آشپزی,سوالات شیرینی پزی,سوالات هنر در خانه,سوالات متصدی کافی شاپ,سوالات دسرساز
محقق گرامی فایل مورد نظر در مورد دانلود نمونه سوالات آشپزی درجه یک | 220 سوال فنی حرفه ای با جواب آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان


فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد


فرمت فایل: پی دی اف (PDF) ، تعداد: 220 سوال با جواب



قسمتی از محتوای فایل جهت بررسی شما پیش از خرید در زیر نمایش داده شده است



در تهیه سوپ پیاز فرانسوي از پنیر به چه صورت استفاده می شود ؟ ( ت : 1 ( الف ـ پنیر را داخل سوپ می ریزیم و از روي حرارت بر می داریم . ب ـ پنیر را روي تکه هاي نان تست ریخته و روي سوپ قرار می دهیم . ج ـ پس از کشیدن سوپ داخل ظرف مورد نظر پنیر را روي آن می پاشیم و سرو می کنیم . د ـ پنیر را روي تکه هاي نان تست در فر قرار داده و قسمتی پنیر روي نان آب شد روي ظرف سوپ قرار داده سرو می کنیم . 2 _ کدامیک از گزینه هاي زیر صحیح نمی باشد ؟ الف ـ پتاژ غلیظ ترین نوع سوپ است . ب ـ کنومه غلیظ تر از سوپ است . ج ـ کنومه از پتاژ رقیق تر است . د ـ سوپ از بویون رقیق تر است . 3 _ پتاژ چیست ؟ الف ـ سوپی غلیظ است . ب ـ کلیه سوپهاي رقیق را پتاژ گویند . ج ـ تمام سوپهایی که با آرد غلیظ می شوند به آن پتاژ می گویند . د ـ سوپهایی که در فنجان هاي گرد سرو می شوند به آن پتاژ می گویند . 4 _ در تهیه سالادهاي داراي سس مایونز یا مستقات آن بهتر است : ( ت : 2 ( الف ـ سس را هنگام مصرف به سالاد اضافه کنیم . ب ـ سس را نیم ساعت قبل از مصرف به سالاد اضافه می کنیم . ج ـ سس را حداقل 4 - 3 ساعت قبل از مصرف به سالاد اضافه کنیم . د ـ سس را یک روز قبل به سالاد اضافه کرده و در ظرف کرده و در ظرف پلاستیکی درب دار نگهداري می کنیم . 5 _ براي تهیه برنج سالاد برنج ، برنج چگونه با ید با شد ؟ ( ت : 3 ( الف ـ به صورت آبکش با ید با شد . ب ـ برنج را باید دم کرد سپس به سالاد اضافه نمود . ج ـ برنج باید به صورت کته پخته شود و با سس کاملاً مزه دار شود . د ـ برنج باید به سبک برنجهاي ژاپنی سرخ شود . اصطلاحاً فرایدراس چه نوع كشمشي درمرصع پلو مناسب است ؟ الف:كشمش سبز ب: كشمش ريز پلويي ج: مويز د: كشمش استفاده نمي شود 4 -براي پختن كوفته هاي آماده شده بايد...................... الف: آنها را در آب جوش قرار دهيم تا پخته شود ب:آنها را در آب معمولي قرار داده روي گاز گذاشته تا جوش آيد ج: آنها را بدون آب با كمي روغن با حرارت ماليم مي پزيم د: كمي در روغن تفت داده بعد در آب مي پزيم 5 -در سس پرتقال به نسبت دو پيمانه آب مرغ .................... نياز است الف: دو پيمانه آب پرتقال ب: يك پيمانه آب پرتقال ج: چهار پيمانه آب پرتقال د: سه پيمانه آب پرتقال 6 -براي ساالد بادمجان بادمجانها بايد ..........................باشد الف: تنوري يا كبابي ب: سرخ شده و خرد شده ريز ج:آب پز يا بخار پز د: اول ريز كرده بعد سرخ شود 7 -سبزيجات و صيفي جات درون پتاژ لوبيا سفيد چيست ؟ الف: نخود سبز و لوبيا سبز ب: هويج ج:شلغم- جعفري- ترخون د: همه موارد 8 -سيري كه در ژيگو مصرف مي گردد بايد .................. الف: با كارد گوشت را سوراخ كرده و سير را درون آن فرو كرده بعد پخته شود ب: سير را كوبيده به سطح گوشت مي زنيم ج: سير را به همراه گوشت سرخ ميكنيم د: سير كوبيده را به گوشت پخته شده مي زنيم 9 -مواد الزم جهت كوفته مرغ : الف: مرغ پخته- آرد سوخاري- كره- تخم مرغ- نمك و فلفل ب: مرغ خام- آرد سوخاري- زرده تخم مرغ- آب گوشت – نمك و فلفل ج: مرغ خام- آرد سوخاري- زرده تخم مرغ- آب گوشت- كره – نمك و فلفل د: مرغ پخته – آرد سوخاري – زرده تخم مرغ- كره- تخم مرغ- نمك فلفل- آب گوشت 13 -براي پخت كوفته بايد از حرارت ........... استفاده شود چه نوع كشمشي درمرصع پلو مناسب است ؟ الف:كشمش سبز ب: كشمش ريز پلويي ج: مويز د: كشمش استفاده نمي شود 4 -براي پختن كوفته هاي آماده شده بايد...................... الف: آنها را در آب جوش قرار دهيم تا پخته شود ب:آنها را در آب معمولي قرار داده روي گاز گذاشته تا جوش آيد ج: آنها را بدون آب با كمي روغن با حرارت ماليم مي پزيم د: كمي در روغن تفت داده بعد در آب مي پزيم 5 -در سس پرتقال به نسبت دو پيمانه آب مرغ .................... نياز است الف: دو پيمانه آب پرتقال ب: يك پيمانه آب پرتقال ج: چهار پيمانه آب پرتقال د: سه پيمانه آب پرتقال 6 -براي ساالد بادمجان بادمجانها بايد ..........................باشد الف: تنوري يا كبابي ب: سرخ شده و خرد شده ريز ج:آب پز يا بخار پز د: اول ريز كرده بعد سرخ شود 7 -سبزيجات و صيفي جات درون پتاژ لوبيا سفيد چيست ؟ الف: نخود سبز و لوبيا سبز ب: هويج ج:شلغم- جعفري- ترخون د: همه موارد 8 -سيري كه در ژيگو مصرف مي گردد بايد .................. الف: با كارد گوشت را سوراخ كرده و سير را درون آن فرو كرده بعد پخته شود ب: سير را كوبيده به سطح گوشت مي زنيم ج: سير را به همراه گوشت سرخ ميكنيم د: سير كوبيده را به گوشت پخته شده مي زنيم 9 -مواد الزم جهت كوفته مرغ : الف: مرغ پخته- آرد سوخاري- كره- تخم مرغ- نمك و فلفل ب: مرغ خام- آرد سوخاري- زرده تخم مرغ- آب گوشت – نمك و فلفل ج: مرغ خام- آرد سوخاري- زرده تخم مرغ- آب گوشت- كره – نمك و فلفل د: مرغ پخته – آرد سوخاري – زرده تخم مرغ- كره- تخم مرغ- نمك فلفل- آب گوشت 13 -براي پخت كوفته بايد از حرارت ........... استفاده شود


چون فقط تکه هایی از متن اصلی برای نمونه در این صفحه بارگذاری شده ممکن است هنگام انتقال مطالب از فایل به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درست درج نشوند ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است


>> در این سایت کلیه تراکنش ها مورد تضمین است و وجه پرداختی در صورت عدم رضایت مشتری از بخش پشتیبانی با وارد کردن شماره پیگیری قابل برگشت است، پس با خیال راحت خرید کنید


>> جهت اطمینان بیشتر می توانید از بخش تماس با ما سوالات خود را مطرح نمائید.


مشتری گرامی:


بعد از خرید لینک دانلود در صفحه نشان داده خواهد شد، و همچنین لینک به ایمیل شما نیز ارسال می شود که از طریق ایمیل نیز قابل دانلود مجدد می باشد



مطالب دیگر:
📗تحقیق سيستم فروش شركت تحت وب📗تحقیق (برنامه نویسی عامل گرا)AOP📗نور و رنگ ها در ارگونومی📗پمپ هاب حرارتی - سیستم های حرارتی سازگار با محیط زیست📗چرا آموزش گرما برای ما جالب است📗سوخت هسته ای و فرایند آن📗دانلود گزارش کارآموزی در شركت تارابگین📗كارایی بازدارندگی هسته ای - رابرت جرویس📗مبانی تئوری انفجار📗مبانی و اهمیت گرمادهی مادون قرمز📗منطق حاكم بر پروسة كنترل تأسیسات📗جزوه آموزشی مهندسی پی📗آموزش ایجاد نمودار سرعت سنج چراغ دار با دامنه متغییر📗پنجره راهنمای نمودار تعاملی📗نمودار اکسل با شخصیت کارتونی آقای خط📗جزوه آموزشی الکترونیک 1و2📗بازی سرعتی انتخاب اعداد 1 تا 50 در اکسل📗اصول مهندسی سدهای خاکی📗آموزش کامل توابع جستجو و مرجع اکسل📗آموزش ایجادarrow chart با استفاده ازscatter chart📗اخلاق و عرفان اسلامي 21 ص📗آداب و احكام حج تمتع 12 ص📗آداب و رسوم خراسان📗آدم آهنی من📗ارتعاشات