دانلود فایل با عنوان(دانلود نمونه سوالات دسرساز دسرهای ژله ای و تزئینات | تعداد 100 سوال فنی حرفه ای با جواب)

دانلود نمونه سوالات دسرساز دسرهای ژله ای و تزئینات | تعداد 100 سوال فنی حرفه ای با جواب|50590132|juh|سوالات دسرساز,سوالات متصدی کافی شاپ,سوالات شیرینی پزی,سوالات آشپزی,سوالات هنر در خانه,سوالات دسرساز بین الملل,سوالات گردشگری
محقق گرامی فایل مورد نظر در مورد دانلود نمونه سوالات دسرساز دسرهای ژله ای و تزئینات | تعداد 100 سوال فنی حرفه ای با جواب آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.

این مجموعه مناسب برای هنرجویان هنرستان های فنی و کاردانش و همچنین هنرجویان سازمان


فنی و حرفه ای و سایر آموزشگاه ها جهت آمادگی آزمون می باشد


نمونه سوالات آزمون های ادواری فنی و حرفه ای دسر ساز دسرهای ژله ای و تزئینات آن تعداد 100 سوال تستی با جواب


قسمتی از محتوای فایل جهت بررسی شما پیش از خرید در زیر نمایش داده شده است



چند نوع دسر ایرانی را نام ببرید؟ الف(شله زرد، ترحلوا، مسقطی، یخ در بهشت ب( سمنو، فرنی، حلوا، کاچی، شیر برنج ج(پای سیب، کیک پنیر، شارلوت شکالت د( موارد الف و ب صحیح است 2ـ برای سرو دسر بهتر است از چه ظرفهایی استفاده شود؟ الف(لیوانهای پایه دار کریستال یا بلور و ظرفهای کوچک کریستال بلور یا چینی ب( لیوانهای پایه کوتاه سرامیک یا چینی و ظرفهای مالمین ج(لیوانهای نقره یا استیل یا ظرفهای فایبر گالس د( از همه نوع ظرف می شود استفاده کرد. 3ـ دسرهایی مانند شله زرد ، حلوا، سمنو بیشتر در چه مراسمی استفاده می شود؟ الف(مراسم جهت ادای نذر ب( در مراسم عزاداری های سنتی و دینی ج(مراسم سوگواری د( هر سه موارد صحیح است 4ـ دسرها معموالً در چه زمانی سرو می شود مواد الزم برای تهیه کرم سنت اونوره: الف(کرم پاتیسیر،سفیده تخم مرغ،پودر ژالتین،آب جوش ب(کرم پاتیسیر، زردۀ تخم مرغ، پودر ژالتین، آب جوش ج(کرم پاتیسیر، تخم مرغ، پودر ژالتین، آب جوش د(کرم پاتیسیر، تخم مرغ، پودرژالتین، آب سرد 11ـ ژالتین را به کدام طریق آماده نموده با کرم سنت اونوره مخلوط می کنیم؟ الف(بوسیله آب گرم حل نموده با کرم مخلوط می کنیم. ب(به وسیله آب سرد حل نموده با کرم مخلوط می کنیم. ج(به طریق بن ماری حل نموده با کرم مخلوط می کنیم. د( هیچکدام 12ـ چند نوع دسر سبک برای تهیه بستنی عمل هم زدن بستنی با چه فاصله زمانی و تا چند بار تکرار می شود؟ الف(هر نیم ساعت و 3 بار تکرار می شود. ب( هر 45 دقیقه و 2 بار تکرار می شود ج( هر 1 ساعت و 2 الی 3 بار تکرار می شود. د( هر 5/1 ساعت و 3 الی 4 بار تکرار می شود 28ـ آیا در صورت استفاده از دستگاه مخصوص بستنی زنی نیاز به هم زدن بستنی می باشد؟ الف(خیر ب( بلی ج( در صورت تمایل د( از دستگاه برای تهیه بستنی نمی توان استفاده کرد 29ـ یکی از مواردی که بستنی بسته نمی شود چیست مشخصات کرم تاتار و کاربرد آن در شیرینی پزی را بنویسید؟ الف(پودر سفید رنگی است که در زرده تخم مرغ استفاده می شود و از کریستاله شدن شکر جلوگیری می کند. ب( پودر سفید رنگی است که در تخم مرغ استفاده می شود و از کریستاله شدن شکر جلوگیری می کند. ج(پودر سفید رنگی است که در تخم مرغ استفاده می شود و بوی تخم مرغ را می گیرد. د( هیچکدام 56ـ چه موقع سفیده تخم مرغ فرم می گیرد؟ الف(موقعی که سفیده تخم مرغ شفاف و صدفی شود. ب(اگر ظرف را سرازیر کنند سفیده از ظزف بیرون نریزد ج(جای خطوط همزن روی سفیده تخم مرغ باقی بماند. د(همه موارد صحیح است 57ـ چه موقع خامه فرم می گیرد؟ الف(وقتی خامه را می زنند جای خطوط همزن روی خامه باقی بماند در کرم انگلیسی از سفیده تخم مرغ استفاده می شود در حالی که در کرم رویال زرده تخم مرغ استفاده می شود د( در کرم انگلیسی از خامه استفاده می شود در حالی که در کرم رویال شیر استفاده می شود 81ـ چرا در تهیه کرمها و دسرها از ژالتین استفاده می شود؟ الف(برای شیرین شدن ب( بای بسته شدن ج(برای برگرداندن در ظرف د( برای شفاف شدن 82ـ برای اینکه زله یا کرم از ظرف جدا شود چه باید کرد؟ الف(قالب را کمی حرارت می دهیم ب(قالب را باید کامالً چرب کرد ج(در قالب آرد می پاشیم د(قالب را در ظرفی که محتوی آب گرم است یک لحظه نگه می داریم بعد قالب را بر می گردانیم. 83ـ مشخصات آرد ذرت


چون فقط تکه هایی از متن اصلی برای نمونه در این صفحه بارگذاری شده ممکن است هنگام انتقال مطالب از فایل به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درست درج نشوند ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است


>> در این سایت کلیه تراکنش ها مورد تضمین است و وجه پرداختی در صورت عدم رضایت مشتری از بخش پشتیبانی با وارد کردن شماره پیگیری قابل برگشت است، پس با خیال راحت خرید کنید


>> جهت اطمینان بیشتر می توانید از بخش تماس با ما سوالات خود را مطرح نمائید.


مشتری گرامی:


بعد از خرید لینک دانلود در صفحه نشان داده خواهد شد، و همچنین لینک به ایمیل شما نیز ارسال می شود که از طریق ایمیل نیز قابل دانلود مجدد می باشد



مطالب دیگر:
📒پاورپوینت خودکشی از دیدگاه روان پزشکی📒پاورپوینت دارايي‌ها و بازارهاي مالي📒پاورپوینت داروهای موثر بر انعقاد خون📒پاورپوینت داروهای مورد نیاز در ریکاوری و CPR📒پاورپوینت داستان زندگی آلبرت انیشتین📒پاورپوینت دانستنی های توییتر📒پاورپوینت درآمد عملیاتی📒پاورپوینت درآمدها شهرداری‌ها📒پاورپوینت درخت میخک📒معماری روم📒پاورپوینت درس 9 عربی دوم دبیرستان📒پاورپوینت درس انواع ادبی📒پاورپوینت بهداشت روانی📒پاورپوینت درس جاری سازی استراتژی📒پاورپوینت درس دین و زندگی سال اول دبیرستان📒پاورپوینت درس مهندسی نرم افزار1📒پاورپوینت درس مهندسی نرم افزار 2📒پاورپوینت درس نهم ادبیات سوم دبیرستان📒پاورپوینت درسی از قرآن📒پاورپوینت دستگاه برداشت هندوانه📒پاورپوینت دستگاه عصبی مغز و نخاع📒اهمیت درک مشتری به عنوان تنها استراتژی بازاریابی کارآمد📒پاورپوینت مدرسه آقا باباخان شیراز📒پاورپوینت مسجد امام تهران📒پاورپوینت مسجد حکیم اصفهان + PDF